Címlap

RSS

térképek

elemzés

visszatekintés

forró pontok

hírkommentár

háttér

portré

Hírlevél

Impresszum

Link beküldés

[ugrás a beküldésre]

Bárki beküldheti a posztját, és az automatikusan megjelenik az összes cikkünk mellett az ajánlóban. De attól még ha alpári vagy, vagy nem rendeltetésszerűen használod ezt az eszközt, letiltunk.

Egyszerre három ajánló látszik, mindig a legfrissebb három. A beküldött linked ezért előbb-utóbb el fog tűnni. Naponta csak egyszer küldhetsz be linket. Az ajánlód sikere alapvetően rajtad múlik, de nekünk is érdekünk, hogy sokan kattintsanak a linkedre. Neked bejövő forgalom fogja növelni a PageRankodat, nekünk pedig a kimenő forgalom.

Keresőoptimalizálás, linképítés

A link, amit így elhelyezel, mélylink, ami keresőoptimalizálás szempontjából sokkal értékesebb forgalmi forrás, mint egy sima link a blogod nyitólapjára. Növelheti az oldalad PageRankját, amivel nagyobb forgalmad lehet a Google felől. Mi egy magazin vagyunk, az olvasóink olvasni jönnek ide, ezért biztosak vagyunk benne, hogy sokan kattintanak a blog ajánlódra is. Hogy egyenlők legyenek az előnyök, a linkajánlás egy e-mail cím megadásához kötött, amit harmadik félnek nem adunk ki, és mi is csak arra fogjuk használni, hogy a figyelmedbe ajánljuk a mi posztjainkat. Erről a listáról bármelyik levelünkben található leiratkozó linkkel leiratkozhatsz majd. Mindazonáltal örülnénk, hogy ha olyan cikket találsz nálunk, amiről van véleményed, írd meg a blogodon, linkelj be minket, és természetesen ajánld azt a bejegyzésed is.

Rövid ajánló (max. 200 karakter):

200